O Nama

Osnovana 1951. godine u Subotici, danas je moderna i profesionalna mala fabrika koja se bavi proizvodom duvane PE ambalaže za kozmetičku i farmaceutsku industriju, i proizvodjom hemijskih proizvoda kao sto su lepljive trake, i zamke za uništavanje leteæih i gmižćih insekata kao i lepka za miševe.
Proizvodnja se odvija na 500 kv.m savremenim automatskim mašinama.

Julioxon SZR jedna od vodeæih firmi u zemlji za proizvodnju lepljivih traka za uništavanje muva a preko svoje komercijalne i distributivne službe snabdeva celo domaæe tržiste. Naši proizvodi za uništavanje insekata na bazi lepka, bez otrova i drugih štetnih sastojaka su veoma efikasni, dokazani na tržistu, što pkazuje i rast prometa naših proizvoda iz godine u godinu.

Osnovna Delatnost
Proizvodnja lepljive trake za hvatanje muva koja postoji od osnivanja firme, a koja je ujedno i osnovna delatnost, predstavlja naš skromni doprinos za očuvanje zdrave životne sredine. Paleta naših lepljivih proizvoda, na bazi prirodnih satojaka bez otrova i štetnih sastojaka, omogćava efikasno suprostavljanje u borbi protiv štetnih i dosadnih insekata, insekata koji nam ponekad zagorčavaju život.

Istraživanje & Razvoj
Angažovana je grupa stručnjaka za usavršavanje proizvoda, proizvodnih procesa i za pronalaženje novih rešenja kako na polju proizvoda od plastike, tako i na polju proizvodnje lepljivih zamki!

Osnovna strategija
Ubeðeni smo da sa kvalitetnim proizvodima možemo učiniti naš svakodnevni život još kvalitetnijom a da pri tom ostajemo u savezništvu sa prirodom!
Cilj nam je da sa našim ostvarenim idejama zadovoljimo potrebe krajnjeg kupca i na ovaj način zajednički izgradimo čisto i zdravo okruženje.

Kontakt:

Julioxon

24000 Subotica, Palmotiæeva 10
Serbia

Fax : +381 24 542-561
Mobilni : +381 65 55 01 431
e-mail : kgyula@julioxon.com

Kontaktirajte NAS!

Na drugom jeziku:

Drugi linkovi: